На тържествена церемония в градската концертна зала директорът на гимназията г-жа Татяна Василева връчи дипломите за средно образование на 125 възпитаници на гимназията от Випуск 2024. Общо 111 са зрелостниците, които получиха отлична диплома, 44 са с успех над 5.90, а с успех 6.00 са 31 ученици.
На церемонията бяха връчени 3 златни медала, 20 сребърни медала за ученици с диплома над 5.90 и две отлични оценки на ДЗИ и 27 бронзови медала за зрелостници с отличен успех над 5.90 и с оценка Много добър и отличен на ДЗИ или с отличен успех над 5.70 и две отлични оценки на ДЗИ.
С наградата „плакет“ за отлично представяне на олимпиади и състезания, издигане престижа на училището и активно участие в организационна дейност, национални и регионални изяви бяха отличени 22 ученици.
„Високите ви постижения на националните олимпиади и състезания, резултатите на ДЗИ ни дават основание да мислим, че ние –всички, сме си свършили добре работата. А също така, че сме имали удоволствието да работим с най-мотивираните, умните и най-амбициозните ученици в цялата област“ – каза още Татяна Василева.
На държавните зрелостни изпити нашите възпитаници получиха 20 пълни шестици – 6 по БЕЛ, 7 по английски език, 1 по математика, 1 по химия и ООС и 5 на Държавния изпит за професия „Приложен програмист“. Средният успех на випуска е Отличен 5,83.
„От името на ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов” и на цялата учителска колегия Ви пожелавам успех във всички начинания, здраве и енергия, за да реализирате мечтите си. Ние вярваме във вас, защото сте добре подготвени, креативни и позитивни!“ – завърши г-жа Татяна Василева.
На всеки от наградените ученици беше подарена и книга осигурена училищното настоятелство към гимазията.

Приветствие от Директора

Златни медалисти

Essential Blocks Slider Subtitle

Сребърни медалисти

Бронзови медалисти

Носители на плакети

12 А клас

12 Б клас

12 В клас

12 Г клас

12 Д клас

Музикален поздрав

Випуск 2024

Линк към облака със снимките от дипломирането