Уважаеми родители и ученици,

С решение на ПС с протокол №6, са определени нови елементи на ежедневна училищна униформа тениска е яка и суитшърт-худи с бродирана емблема. Във връзка е това Училищното настоятелство разгледа различни предложения от фирми за изработка на елементите на ученическата униформа и като най-изгодно предложение, като съотношение качество-цена, бе определено това от фирма „ТРЕА-44“ ЕООД.

Новите елементи ще бъдат в бяло и тъмно синьо, като се дава право всеки ученик сам да определи своите цветови предпочитания.

Представител на фирмата изпълнител ще определи индивидуално размерът на униформата на всеки ученик. При получаването ще се даде възможност за подмяна, ако желанието е за един размер по-голям или по-малък, така че всеки ученик да се чувства комфортно в униформата си.

На събрание на настоятелството бяха приети и критерии, при които да бъдат подпомогнати ученици при закупуване на новите елементи на училищната униформа, както следва:

1. Семействата с три или повече деца, обучаващи се едновременно в ППМГ ще имат право да ползват 10% отстъпка за изработка на униформа за всяко от децата.

2. На учениците с починал родител и доход на другия родител до определената за страната минимална работна заплата (без да се взема под внимание пенсията, която детето получава) училищното настоятелство ще подпомогне чрез заплащането на цялата или поне 50% от стойността на закупените елементи от ученическата униформа.

от училищното настоятелство

Опис на изделията по договора – Приложение 1

Размери на униформите

Промени в ПДУ