Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Училищно настоятелство

Конкурс за ученици

Училищно настоятелство „Ентусиасти“ при ППМГ Акад. Иван Ценов гр. Враца обявява конкурс за проект на тема „Аз след 10 години“.

За повече информация -

Спортен ден

Спортът ни носи здраве, удоволствие и самочувствие!!!
Спортът и здравето вървят ръка за ръка!!!
Спортът е здраве!!!
и защото искаме да сме здрави

Училищно настоятелство „Ентусиасти“ при ППМГ „Акад. Иван Ценов“
ви кани

на ден, посветен на спорта и здравето, който ще се проведе на 21 май 2020 г. /четвъртък/, от 10:00 часа, във физкултурния салон на ППМГ Акад. Иван Ценов гр. Враца.

В рамките на спортния ден всички ученици, родители и учители ще могат да се запознаят с информационни материали за различните заболявания, за здравословното хранене и за спорта и неговото значение.

Ще се проведат и спортни игри, в които ще вземат участие бивши възпитаници на гимназията, родители и учители, а учениците ще могат да наблюдават и оценят техните физически възможности.

Каним всички бивши възпитаници на гимназията, родители и учители да се включат. Заявки за участие се приемат на място в канцеларията на училището, на тел. 092/ 62 41 69, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на страницата във Facebook до 15.05.2020 г.

Заповядайте да се учим и забавляваме заедно!

„Погрижи се за тялото си.  Това е единственото място, на което можеш  да живееш.“
Джим Рон

Още статии ...

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни