Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Българска шевица и Чипровски килими в онлайн пъзели

Елементите на българската бродерия и стилизираните фигури на Чипровските килими бяха втъкани в онлайн пъзели, дело на от учениците от пети клас. Идеята е на г-жа Калина Николова, която свърза работата по задачата с обучението по английски език и работата по eTwinning проект. След като следваха инструкции на английски език, петокласниците направиха пъзелите и ги публикуваха на Padlet стена, която г-жа Николова сподели с грузинските партньори по проекта, за да добият представа за българските традиции, подреждайки забавните пъзели. 
На линка по-долу може да се видят и облаците от думи, свързани с бродерията, килимарството и плетачеството – трите основни теми на проекта. Те са изработени от ученици от шести и седми клас, на които г-жа Калина Николова бешепоставила задача да преведат думите на английски и грузински език с помощта на онлайн речник Glosbe и ги подредят в облак от думи, използвайки за това онлайн инструменти. 
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни