Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Работилница за бисквити с шевица

Обучение за рисуване на български шевици върху бисквити преминаха Лилия Иванова и Мелиса Исмаил от 7а клас. Обучението беше част от програмата на проект eTwinning „Преждата и конците нашепват истории от миналото”. След проучване за символите на българската шевица Лилия сподели: „В бродерията има голяма символика. Вярва се, че тя предпазва човек от магии и зли сили. В миналото се е вярвало, че ако част от бродираната дреха се отреже, това дава път на злите сили и човек става по-уязвим. Червеният цвят символизира новия живот и пази от злото. Зеленото е свързано с вечния живот и дървото на живота – символ на вселената. Жълтото се свърза с огъня, а бялото е знак за чистота и единство с божествената светлина.” Рисуваните с шевици бисквити ще се използват в представлението „Три сестри”, което ще бъде представено по проект Еразъм + „Изиграй! Заснеми! Сподели!”
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни