Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученици от ППМГ с екологично послание

Интересно екологично послание отправиха ученици от ППМГ. Те изготвиха фотоколаж „Какво ще се случи, ако опазваме околната среда ежедневно? Единствено с твоята помощ можем да разберем!“. Инициативата е част от Програмата за училища посланици на Европейския парламент, в която гимназията ще участва през следващите три години. Чрез своите снимки, младшите посланици от ППМГ и старши посланик Ивалина Иванова искат да изразят своята активна позиция по различни екологични проблеми. Идеята им е да фокусират вниманието на ученици, родители и широката общественост към опазването на околната среда. Целта им е все повече хора да осъзнаят, че трябва да бъдат отговорни, тук и сега, за да има чистата природа за бъдещите поколения.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни