Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Празнуваме 9 май - Ден на Европа, Ден на eTwinning и Ден на победата

С изложба на продукти, създадени по проект Еразъм+ „Изиграй! Заснеми! Сподели!” и eTwinning проект „Преждата и конците нашепват истории от миналото” окичихме нашия щанд по време на хепънинга по повод 50-годишния юбилей на нашето училище, ППМГ „Акад. Иван Ценов” - Враца. Гостите на събитието можеха да разгледат мостри на български шевици, изработени от различни материали, театрални маски и кукли, информационни книжки за историята на националния театър в страните-партньори, както и тениски с изображения на анимационни герои, всички те изработени от наши ученици. Акцент в програмата ни по повод празничния ден беше подвижна викторина с въпроси върху идеите и историята на Европейския съюз. Участниците в нея научиха за създаването на съюза, подписването на Римския договор, разбраха какво се крие зад тематични понятия като „студена война” и „желязна завеса”. С любезното съдействие на Информационен център Европа директно – Враца, Центърът за развитие на човешките ресурси ни предостави награди за викторината. Викторината, както и онлайн пъзели с тематични изображения, разработени от наша ученичка, споделихме с нашите партньори от Полша, Португалия, Грузия, Северна Македония и Дания, а на специална Padlet стена те публикуваха снимки от своята празнична програма. Честването е част от инициативата „Европейска седмица в България”, организирана от Националното звено за координация по дейност eTwinning за България, с подкрепата на Програма „Еразъм+“, Програма „Европейски корпус за солидарност“, дейностите Европас – България, Еврогайдънс – България, Евридика – България, Евродеск – България и ECVET, насърчаваща образователните институции в страната да отбележат Празника на Европа и Деня на eTwinning с тематични събития.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни