mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Лятно училище CliC-PoliT

Учителите по английски език Ани Павлова и Калина Николова и учителят по физика и астрономия  Пепа Павлова участваха в лятно училище CliC-PoliT, което се проведе в Маратон ,Гърция в периода 10-15 юли 2022 година. Участието на нашия екип се осъществи с финансовата подкрепа на програма Еразъм + на Европейската комисия, проект „СТЕМ без граници“ BG01-KA101-078798.
Лятното училище CliC-PoliT включваше презентации, последвани от практически сесии и семинари, фокусирани върху широк спектър от научни и изследователски теми, интердисциплинарни умения и компетенции (около природни науки, изменение на климата и устойчиво развитие, социални иновации, отворена наука и иновативни педагогически практики),необходими за ефективно съвместно проектиране и управление на зелени инициативи заедно с методологии, инструменти и насоки за подкрепа на образованието по устойчивост и изменение на климата.
Проектът CliC – PoLiT обединява 5 партньора от четири европейски държави (Ирландия, Германия, Португалия и Гърция). Включването на термините за изменението на климата, градската устойчивост и светлинното замърсяване в учебната програма изисква системно мислене и интердисциплинарни подходи, изискващи паралелно педагогически иновации, които осигуряват интерактивно, преживяващо, трансформиращо и реално учене. В светлината на тези предизвикателства, лятното училище  CliC-PoLiT обогати знанията и уменията на участниците със  смесени иновативни образователни подходи и дигитални инструменти, които осигуряват интерактивно, преживяващо, трансформиращо и реално учене към конкретен проблем.
Участниците в квалификационния курс имаха възможност да се запознаят с педагогически модел, който позволява на учениците да проучват, решават и действат върху процесите на промяна в реалния свят, свързани с околната среда и устойчивостта, като същевременно поддържа подходи за съвместно преподаване, които помагат да се направи абстрактното или концептуалното съдържание по-разбираемо. Осъществените контакти ще бъдат изключително полезни за следващ проект по Еразъм+ дейност К2.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни