mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Два национални знака за качество на eTwinning проектите на ППМГ

Старши учителите Калина Николова и Ани Павлова и техните екипи - на проект „Act it! Film it! Share it!” („Изиграй! Заснеми! Сподели!”) и think. (мисля.), бяха удостоени с Национален знак за качество, присъден от Националното звено за координация по дейност eTwinning към ЦРЧР. Поздравления за екипите от ученици и учители, осъществили тригодишно ползотворно сътрудничество с училища от Португалия, Словакия, Дания, Полша, Латвия, Северна Македония, Италия и Испания!
Партньорствата с международно сътрудничество повишават европейското измерение в училището и спомагат за пълноценния живот на учениците чрез осмисляне на свободното им време със стойностни извънкласни дейности.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни