mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Клуб „Еко шампиони”

Клуб „Еко шампиони” изучава законите на химията и физиката с практически опити

Водени от учителите си, г-жа Пепа Павлова и г-жа Калина Николова, ученици от седми до единадесети клас, отдадени на зелени теми, посвещават свободното си време на науката и екологията. В занятията на клуба те откриват предимствата на ученето чрез правене - чрез практическите опити, които учениците извършват, законите на физиката и химията се разбират още по-лесно! Содата бикарбонат напр. пада на дъното поради по-голямата си плътност от водата, оцета и олиото. Когато обаче, тя започне да се разтваря, реагира с останалите вещества и в бурканчето започват да танцуват красиви балончета въглероден диоксид. За повече колорит учениците добавят и малко боя за готварски цели. Картофите пък помагат на младите еколози да онагледят Третия закон на Нютон, че на всяко въздействие съответства равно по сила и противоположно по посока противодействие. Природните закони са в основата на работата им по екологични проблеми. 

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни