mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Международна конференция в Италия

Ученичка от ППМГ “Акад. Иван Ценов“ представи България на международна конференция в Италия

Председателят на Ученическия съвет при ППМГ “Академик Иван Ценов“ - Враца Виктория Данова от 10 г клас представи България на конференция на високо равнище за обсъждане на новата Стратегия за правата на детето (2022-2027) в Рим, Италия.

Като председател за Област Враца в Държавна агенция закрила на детето, тя бе номинирана за участие в конференцията сред председателите на 36 области в страната.
В българската делегация, освен Виктория, бяха нейният ментор Мария Беличовска - Младши експерт, Дирекция „Политики и програми за детето, стратегическо развитие и координация“ към Държавна агенция за закрила на детето, Д-р Елеонора Лилова – Председател на Държавна агенция за закрила на детето и Манол Манолов, съветник на министъра на образованието.
Виктория определя като изключително важни срещите, които е осъществила с министъра на Family and Equal Opportunities, както и с Robert Spano, President of the court of human rights in the council of Europe.

На 7 април младите делегати от 10 европейски държави говориха за позитивите и негативите от това да си дете през 2022 година, а на 8 април Виктория, съвместно с представителите на Италия и Испания представиха своите идеи в новата стратегия за правата на детето.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни