Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Още един успешен випуск изпрати ПМГ - Враца

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2015/2016 уч.г.

На 21 юни 2016 г. 192-ма зрелостници от  ПМГ „Академик Иван Ценов“ получиха дипломите си за средно образование. Възпитаниците на най-титулованата образователна институция в областта спазват традицията да навлизат в живота на възрастните с висок успех от дипломите, със знания и умения, натрупани в годините на обучение, с активна гражданска позиция и съзнание за отговорността пред обществото, която носят.

Огромна част от тях – бъдещи научни работници, инженери, лекари, програмисти, архитекти, юристи, педагози, икономисти, мениджъри, предприемачи – вече са приети в престижни университети в България и в чужбина.

Равносметката на завършващите ПМГ за тази учебна година включва един златен медалист за най-висок успех от дипломата – Валенсия Вачева, още 15 сребърни медалисти, постигнали успех до 5.94, както и 11 бронзови медалисти, чиито дипломи са с успех над 5.90.

Специални плакети за принос към издигането на престижа на гимназията получиха 13 зрелостници, които са защитавали честта на училището и на образователното дело в Област Враца на национални и международни състезания и олимпиади. Между тях са лауреатът на националната олимпиада по история Калояна Янкова и Христина Христова, получила лауреатско звание на националната олимпиада по физика.

„Не забравяйте, че колкото и далеч и колкото и високо да ви отведе животът, винаги може да се върнете тук, в този град, в тази страна, която всички наричаме Родина, в това училище, в което вие винаги ще имате място – в спомените, в духа му, в традициите, които го крепят за да бъде най-доброто в града.На добър час, випуск 2016, на добър час, скъпи млади хора!“

С тези думи директорът Татяна Василева изпрати поредния успешен випуск на най-елитната врачанска гимазия.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни