Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Абитуриентите от ПМГ – Враца отпразнуваха своя бал

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2015/2016 уч.г.

Стотици граждани се събраха на площад „Христо Ботев“, за да поздравят зрелостниците на най-елитната врачанска гимназия. 192-ма са учениците от ПМГ „Акад. Иван Ценов“, които празнуваха своя абитуриентски бал на 25 май 2016 г.. Събитието започна с традиционното дефиле, преминаващо през центъра на града начело с директора на училището Татяна Василева. Мажоретен състав и духова музика съпровождаха празничното шествие на абитуриентите.

След многобройните снимки и поздравления, младите хора се отправиха към ресторант „Хемус“, където отпразнуваха успешното си завършване. Кулминацията на тържеството бе цветна заря, която огря небето в полунощ.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни