Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученици от ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца бяха наградени за постигнати успехи

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2015/2016 уч.г.

На специална церемония на 16 май 2016 г. ръководството на ПМГ гр. Враца награди свои възпитаници за принос в утвърждаването на името и престижа на училището.

Над 70 са учениците от Vдо XII  клас, които получиха отличия за постигнатите високи резултати на национални и международни олимпиади и състезания по математика, физика и астрономия, информационни технологии, математическа лингвистика, история, биология, чужди езици и др.

Първи бяха наградени лауреатите от националните олимпиади по история и физика. Това са Калояна Янкова от XIIклас, която стана лауреат на олимпиадата по история и цивилизация и Христина Христова, също от XII клас, получила лауреатско звание в националния кръг на олимпиадата по физика и астрономия.

Директорът на гимназията Татяна Василева специално благодари на изявените ученици и техните преподаватели по предмети за доброто им представяне, многобройните награди и медали от престижни форуми. Тя подчерта, че именно тези таланти са причината ПМГ „Акад. Иван Ценов“ да продължава да бъде най-значимата образователна иституция в града и региона.

DSC00160.JPG
« 1 of 9 »

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни