Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Изпращане на випуск `2016

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2015/2016 уч.г.

192–ма са зрелостниците от ПМГ „Акад. Иван Ценов“, които днес прекрачиха за последен път прага на най-елитната врачанска гимазия. Тържественото изпращане започна в 11:30 часа след последния час на класа. С празнично шествие през центъра на града абитуриентите стигнаха до пл. „Христо Ботев“, където по традиция пуснаха във въздуха бели, зелени и червени балони. С тази церемония учениците от Випуск 2016 изпратиха не само своето родолюбиво послание към съгражданите си, а ясно показаха, че искат да осъществят мечтите си в България.

В приведственото си слово към абитуриентите, директорът на гимназията Татяна Василева изрази своята убеденост, че възпитаниците на ПМГ ще продължат образованието във висши учебни заведения не само в страната, но и в чужбина. Тя напомни на младите хора, че е важно да поемат по пътя на знанието, съзиданието и доброто, а целеустремеността и стремежа към усъвършенстване са единствен гарант за техния успех.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни