Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Великденски благотворителен концерт

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2015/2016 уч.г.

„Нашето училище – наш дом“ е мотото на благотворителния концерт, който възпитаниците на врачанската природо-математическа гимназия организираха в навечерието на Великден. Събраните средства са в размер на 738,00 лв. и ще бъдат използвани за дейности, които ще направят тяхното училище по-красиво и по-уютно.

Гости на събитието бяха зам.-кметът по образование Петя Долапчиева, председателят на Общински съвет - Враца Румен Антов, Гергана Василева – старши експерт по математика и информатика към РИО – Враца, членове на училищното настоятелство, родители, учители и ученици.

Директорът на ПМГ Татяна Василева връчи благодарствен адрес на представителите на Община Враца и Общински съвет - Враца като благодари за дългогодишното и ползотворно сътрудничество с институциите. Василева сподели още, че през лятото предстои саниране на училищната сграда, подмяна на отоплителната инсталация и абонатната станция.

„ПМГ е еталон за високо качество в образованието. Пожелавам ви все така да успявате във всяка наука, да отваряте нови хоризонти, а ние ще ви подкрепяме с осигуряването на по-добра среда“, каза още зам.-кметът по образование Петя Долапчиева.

Oрганизатор на благотворителното събитие е Ученическия училищен съвет към ПМГ – Враца. Неговият председател Ерик Търнавски разказа за идеята, целта и ползата от настоящата инициатива.

Право и привилегия да открие концерта получи неговият основен инициаторг-жаГалина Христова – старши учител по музика. Тя изпълни пиесите „Pietro`s return“и „Атлантик експрес“.Многобройната публика не спря да аплодира и изпълненията на десетките талантливи ученици от 5-ти до 12-ти клас, взели участие в концертната програма. Те представиха различни по стил певчески и инструментални изпълнения, атрактивни танци и илюзионно шоу.

Благотворителният спектакъл на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца завърши с изпълнения на абитуриенти, които след многобройни изяви за последен път пяха на училищната сцена. 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни