Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

„С тениска на бала“

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2015/2016 уч.г.

Само преди броени дни зрелостници от най-елитната врачанска гимазия получиха своите тениски, символ на участието им в национална кампания „С тениска на бала“. Нациоланта инициатива е на БЧК и е подкрепена от Министерство на образованието и науката и MOTO-PFOHE. Това е доброволна дарителска кампания, чиято цел е да бъдат осигурени стипендии на абитуриенти – сираци и полусираци, от цялата страна, за да продължат образованието си във висши училища или в центрове за професионално обучение.

В благородната инициатива се включиха учениците от XII „а“ и „б“ клас и техните класни ръководители – Цветанка Василева и Пепа Павлова. Събраната и дарена сума в размер на 940,00 лв.

Абитуриентите с добри сърца ще облекат своите тениски на 13 май, по време на традиционното празничното шествие, което минава през центъра на града. По този начин учениците ще приобщат и други свои връстници от Враца към благородната кауза.

Този великодушен жест е ясен знак, че по време на обучението си възпитаниците на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца не само са придобили знания и умения в различни научни области, но и са възпитани да бъдат добри хора.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни