Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Урок по творческо писане на английски език

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2015/2016 уч.г.

Мероприятия, посветени на 45 годишнината на ПМГ "Академик Иван Ценов" гр.Враца

15 март

В рамките на час и половина възпитаници на ПМГ - Враца от VIIIдо XI клас от се включиха в работилница по творческо писане на английски език. Идеята за инициативата е на Ивалина Иванова - учител по английски език и е част от празничната програма с мероприятия посветени на 45-тата годишнина на училището.

Идеята за урока се зароди по желание на учениците, които се явиха на състезанието по творческо писане на английски език. Тогава десетокласничката Радина Илиева се класира сред 16-те най-добри творби от цялата страна. Учениците си припомниха основните стъпки при създаването на сюжет на писмен текст и приложиха на практика тези знания като създадоха мини-комикс. Работилницата вдъхнови младите таланти да четат, да бъдат критични, да бъдат нестандартни и да се справят с всякакви писмени задачи по правдоподобен и иновативен начин. Присъствалите ученици оцениха упражненията като полезени и обещаха да приложат наученото в поставената за домашно писмена тема.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни