Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Награждаване на участниците в конкурса за есе

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2015/2016 уч.г.

Мероприятия, посветени на 45 годишнината на ПМГ "Академик Иван Ценов" гр.Враца

14 март

„Ролята на училището в информационния век“ беше темата на конкурса, организиран от ПМГ „Академик Иван Ценов“ по случай 45-годишнината от създаването на училището. Идеята на организаторите беше да акцентират върху факта, че възпитаниците на врачанската природо-математическа гимназия са не само ревностни търсачи на знанието, изкушени от предизвикателствата на математиката и природните науки, но и творчески мислещи личности.

Наградният фонд на конкурса беше осигурен от училищното настоятелство към гимназията, а 14-те състезаващи се текста бяха оценени от професионално жури. В него участваха Неда Василева – възпитаничка на ПМГ – Враца, понастоящем водеща на eжeднeвно публицистично предаване в телевизия Bulgaria on air, Пламен Тотев, собственик на издателство „Персей“ и Иво Йорданов, главен редактор на вестник „Враца днес“.

След внимателна преценка журито присъди една първа, две втори и две трети награди. Първото място в конкурса спечели Илона Йорданова от XI клас, на второ място бяха класирани Йоана Кръстителска и Виктор Цеков, на трето място се наредиха Радина Илиева и Люба Мазнова. Авторите на отличените есета прочетоха текстовете си по време на церемонията по награждаването пред свои съученици, преподаватели и гости на събитието. Присъстващите останаха впечатлени от задълбочената, граждански ангажирана визия за съвременното българско образование на участниците в конкурса.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни