Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Информационен панел, посветен на Деня на Европа

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2019/2020 уч.г.

Учениците от 8б клас показаха, че са единни в идеята да представят по един творчески начин страните членки на Европейския съюз по време на информационен панел, посветен на Деня на Европа - 9 Май. По време на он-лайн урок в скайп, те се разходиха из Европа, като с кратки клипове на английски език представиха информация за страните - столица, знаме, популярни ястия и курорти. Имаше и допълнително предизвикателство: те трябваше да влязат в ролята на жител на съответната страна под име, което е най-популярно в съответната държава. Урокът приключи с викторина, в която имаха възможност да проверят знанията и общата си култура. Един истински празник на знанието и единението.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни