Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Знаме за 3 март

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2019/2020 уч.г.

Патриотична среща с ученици от XII клас на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се проведе в навечерието на Националния празник на Република България – 3 март. Зам.-председателят на Общинския съвет Владимир Христов и общинският съветник Цветелина Николаева разговаряха със зрелостниците, като подчертаха колко важно е днес да си припомнят славното минало и да съхранят спомена за него. Зрелостниците получиха като подарък българското знаме, което гордо да развеят на 3 март. Владимир Христов посъветва учениците да вземат със себе си днешния подарък, заминавайки да учат, като спомен от родния град и своето училище. Инициативата по раздаване на българския трибагреник се организира за пета поредна година от Община Враца.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни