Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Официално връчване на свидетелствата за основно образование

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2018/2019

На 03.07.2019 г., в Конферентната зала на гимназията тържествено бяха връчени свидетелствата за завършено основно образование на 52 ученици от 7 клас с класни ръководители Ваня Иванова и Милена Иванова.
За поредна година седмокласниците ни показаха много високи резултати на Националното външно оценяване по български език и литература и математика, които им отреждат първо място в областта и безспорно ще ги поставят в челните позиции за страната. Гордост за училището са стоте точки на изпита по български език и литература на Магдалена Вълкова, както и отличният успех от 86.84 точки по предмета и 73.61 точки по математика, които са много над средните резултати за страната.
Випуск 2019 година има своите впечатляващи резултати. На Тридесет и осмата национална олимпиада по български език и литература участваха четирима седмокласници - Светла Илиева, Ема Дилова, Мария Пешкова и Катерина Мариянова. Повече от блестящо бе представянето на Ема Дилова и на Националния кръг на олимпиадата по астрономия, където зае второ място сред седмокласниците и получи оценка 6.00. Много бяха и отличията на седмокласниците ни от математически състезания.
Госпожа Наталия Василева, заместник директор на гимназията, поздрави седмокласниците с успешното завършване на основно образование и отличното представяне на изпитите и връчи седемнадесет плакета за издигане престижа на училището, а още шестима получиха грамота за отличен успех.
В този вълнуващ момент от името на випуска се изказа Ема Дилова, която с топли и сърдечни думи благодари на учителите за положения труд и пожела на всички свои съученици успех и безгрижно лято.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни