Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

"Най-патриотичен клас" `2019

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2018/2019

За трета поредна година учениците от ППМГ "Акад. Иван Ценов" - Враца ще участват в конкурса за "Най-патриотичен клас". Инициативата е на Община Враца и е част от "Ботеви дни”. Тя е единствено по рода си в страната състезание по патриотизъм, което има за цел да насочи вниманието на младите хора към националната история и да стимулира творческото им мислене в посока възпитание на родолюбив дух и активно гражданство.
През учебната 2018-2019 г. в ППМГ „Академик Иван Ценов” ученици от XI клас създадоха клуб "Млади родолюбци". В своите инициативи те редовно включваха и ученици от IX клас, които да продължат тяхното дело. Вдъхновени от идеята да допринесат не само за своето познание, но и да спечелят много последователи, да подтикнат своите връстници към родолюбиви инициативи, да внушат чувство на съпричастност и гордост към родната история, участниците от клуба работят под мотото: "За да останеш, за да си потребен..."
Резултатът е сайтът http://ppmg-vratsa.com/rodolubtsi/index.html, който представя инициативите и дейностите на клуба с ръководители Любина Карамелска - учител по история и цивилизация на XI б и IX в клас, класен ръководител на IX в клас и Станислава Каменова - учител по информатика и ИТ на XI б и IX в клас, класен ръководител на XI б клас.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни