Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ „Академик Иван Ценов“ връчи дипломи на своите зрелостници

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2018/2019

На официална церемония днес 177 възпитаници на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ получиха дипломи за средно образование. Абитуриентите завършват с висок успех, знания и умения, натрупани в годините на обучение. По-голямата част от тях вече са приети в престижни български и чуждестранни висши учебни заведения.
Най-изявените възпитаници на гимназията бяха наградени с плакети за високи постижения в областта на науката, изкуството и спорта, медали и грамоти за отличен успех.
С отлична диплома са 76 зрелостници. Дванадесет ученици завършват със сребърен медал за отличен успех от дипломата, а бронзовите медалисти са 18. С плакети за отличен успех, високи постижения на национални олимпиади и състезания, издигане престижа на училището, извънкласна и проектна дейност бяха наградени общо 24 от випускниците. Статуетки за отличен успех и високи постижения в областта на спорта получиха седем ученици.
Средният успех на випуска е много добър. Броят на отличените оценки от държавните зрелостни изпити е 99.
„Скъпи зрелостници, желая ви да съхраните амбицията и мотивацията си за учене, да постигнете мечтите си. Ние вярваме във вас и вашият успех, защото сте добре подготвени и креативни. На добър час!“, пожела на абитуриентите директорът на гимназията г-жа Татяна Василева.
На събитието присъстваха кметът на Община Враца г-н Калин Каменов, г-жа Гергана Василева – старши експерт по организация на средното образование в РУО Враца, Стела Димитрова – началник отдел Образование и култура в Община Враца, Вероника Бозова – председател на Училищно настоятелство „Ентусиасти“, Момчил Младенов – председател на Обществения съвет, родители.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни