Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Абитуриенти `2019

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2018/2019

Казват, че красотата щяла да спаси света. И наистина е така. Към нея, красотата, ние, от ППМГ „Академик Иван Ценов“, добавяме интелект, амбиции, духовност, достойнство. Добавяме нашата умножена по 178 увереност, че можем да бъдем част от бъдещето на същия този свят.
178 абитуриенти от випуск 2019. Толкова много красота, толкова много мечти, толкова много надежди за бъдещето. Няма напразно хвърлени усилия. Няма напразно вложен труд. Няма напразно отдадена обич. И вие сте поредното доказателство за това! На добър час, момичета и момчета! Целият свят ще е ваш дом и поле за изявите и амбициите ви, но там някъде винаги ще разполагате с нещо повече от дом – вашето училище!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни