Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ – Враца бе домакин на Националния кръг на олимпиадата по информационни технологии

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2018/2019

На официална церемония бе даден старт на ХVІІ Националнта олимпиада по информационни технологии, чиито домакини са РУО – Враца и ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Събитието се проведе в периода от 10 до 12 май 2019 г. с подкрепата на кмета на община Враца Калин Каменов.
171 участнци от 31 града на страната  защитиха своите проекти в областта на информационните технологии,  демонстрираха знания, умения и компетентности. ППМГ – Враца се включи в надпреварата с 3 екипа, които се състезаваха и в двете възрастови групи. Участниците в състезанието са преминали през общински и областен кръг. От класираните проекти за финалния кръг са допуснати 100, които са разпределени в пет различни категории: Уебсайт и Мултимедия - в първата възрастова група за учениците от 5 до 8 клас, и Мултимедийни приложения, Интернет приложения и Приложни програми, в които се конкурират учениците между 9 и 12 клас. Нелеката задача да отличи най-добрите има 14-членно авторитетно жури с председател проф. д-р Красен Стефанов - председател на Националната комисия на олимпиадата.
Поздравления и пожелания за успех към участниците поднесоха началникът на РУО – Враца г-жа Галина Евденова, областният управител г-жа Малина Николова и председателят на журито проф. д-р Красен Стефанов.
Учениците Цветослав Николов и Никола Узунов представиха пред гостите клип, посветен на град Враца, с който спечелиха първо място на националния конкурс „България в картини и слово“. Празничната програма продължи с музикални изпълнения на талантливи възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия, след което бе обявено началото на Техническата конференция. На следващия ден в ППМГ „Акад. Иван Ценов” участниците от двете възрастови групи  решаваха тест. Вторият етап на олимпиадата е защита на проектите. Класирането  се извърши въз основа на представянето и в двата модула на олимпиадата.
Обявяването на победителите в ХVІІ Националната олимпиада по информационни технологии и награждаването се състоя в залата на РУО – Враца на 12 май.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни