Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Седмокласници от ППМГ – Враца получиха свидетелство за основно образование

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

57 са седмокласниците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца, които на официална церемония на 15 юни получиха свидетелствата си за завършено средно образование. 40 % от тях са пълни отличници.
И тази година най-високият успех в областта на Националното външно оценяване е на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца.
Деветима от завършилите получиха почетен плакет за отличен успех и активна състезателна дейност. Това са: Стивън Василев, Биляна Герчева, Румен Иванов, Вяра Тодорова, Радина Михайлова, Цветина Статкова, Елица Павлова, Таня Петкова и Момчил Танчев.
Четиринадесет ученици бяха удостоени с почетна грамота за отличен успех. Техни класни ръководители са г-жа Катя Христова – главен учител по информатика и информационни технологии и г-жа Калина Николова – старши учител по английски език.
Директорът на гимназията Татяна Василева изказа поздравления и благодарности на учениците и техните учители за ползотворния труд и забележителните резултати.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни