Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ – Враца изпрати Випуск 2018

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

173 са зрелостниците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“, които за последен път днес прекрачиха прага на елитната врачанска гимназия. Тържественото изпращане започна в 11:30 след последния час на класа. По традиция празничното шествие мина през центъра на града и стигна до пл. „Христо Ботев“, където абитуриентите пуснаха своите бели, зелени и червени балони с послания и играха хоро. Трима випускници поздравиха своите съученици с дневна заря в цветовете на българското знаме.
Учениците от целия Випуск 2018 на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца се включиха в националната благотворителна инициатива „С тениска на бала“. Атрактивни бяха и абитуриентите от паралелката на биолозите, които дефилираха облечени в народни носии.
„Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. Затова мечтайте, поставяйте си високи цели, вървете напред и ги постигайте! Бъдете неспокойни и търсещи, вдъхновени и креативни. Желая ви здраве, високи резултати на ДЗИ и кандидат-студентските изпити и успешна реализация в живота. На добър час!“, това каза директорът на гимназията Татяна Василева в обръщението си към Випуск 2018.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни