Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца отбеляза 47-та си годишнина

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

„ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца е институция и отличен образователен модел, който се е доказал през годините с високите резултати и успехи на своите ученици и учители. Три са ключовете, на които разчитаме, за да запазим и утре успехите, на които се радваме днес – труд, всеотдайност и отговорност.“ С тези думи директорът на училището Татяна Василева приветства многобройните гости на тържеството на гимназията.
47-та годишнина от създаването на училището бе отбелязана с хепънинг под надслов „Щастлив съм в моето училище“. Присъстващите на събитието имаха възможността да се насладят на разнообразната празнична програма, която подготвиха учителите и учениците от ППМГ – Враца. По атрактивен начин те представиха всеки от профилиращите предмети, подготвиха благотворителен базар с изделия, изработени от клубовете по проект „Твоят час“ – картини, графика и живопис, фотоси със сезонни изгледи от родния град, диамантени гоблени и декоративни предмети, бумажно изработени модели и др. Учениците от групите по народни танци и мажоретния състав бяха подготвили танцови изпълнения, в някои от които се включиха и гостите на тържеството.
Като част от програмата на празника бе организиран и своеобразен Ден на отворените врати, по време на който десетки посетители имаха възможност да разгледат елитното врачанско училище.
Поздравления за патронния празник и пожелания за още успехи поднесе кметът на Община Враца г-н Калин Каменов. Прочетени бяха и поздравителни адреси от министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, евродепутата инж. Владимир Уручев, народния представител инж. Петя Аврамова, областния управител Малина Николова, РУО – Враца, Училищно настоятелство и Обществен съвет при ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни