Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Инициативи за 3-ти март

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

Учениците от ППМГ – Враца с родолюбиви инициативи за 3-ти март

Брошура посветена на 140-та годишнина от Освобождението на България раздаваха днес учениците от Ученическия съвет при ППМГ „Акад. Иван Ценов“. Листовката, която получиха граждани и гости на Враца е изработена от учениците от X в клас. Тя съдържа информация за важни събития от историята на страната ни като: Освобождението от петстотингодишното османско владичество, Априлското въстание и Руско-турската война.
Ученическият съвет при ППМГ изработи и информационни табла, посветени на празника, които могат да бъдат видяни във фoайето на училището. Учениците от IX а клас пък са подготвили специален венец, който ще поднесат на 3-ти март, по време на общоградското тържество.
С тези инициативи възпитаниците на  ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца не само поздравяват съгражданите си с настъпващия празник, но и засвидетелстват своята почит и уважение към героите и събитията довели до 140-те години свободна България.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни