Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Представяне Евроскола

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

Още престиж за България, за училището и незабравими емоции за участниците донесе третата Евроскола за учениците от ППМГ – Враца. Три от общо шест работни групи на следобедната сесия на своеобразния ученически европарламент имаха български говорители, а отборът, който спечели финалната евроигра също беше доминиран от българско участие. Това впечатляващо присъствие на българските ученици впечатли и водещия на събитието, който свърза успеха ни и настоящето европредседателство на България.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни