Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Изложба-базар „Твоят час“

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

Ученици от ППМГ – Враца с благотворителна изложба-базар по Проект „Твоят час“

В навечерието на коледните и новогодишни празници учениците от профилираната природо-математическа гимназия подредиха изложба на свои изделия и фотоси, изработени по Проект „Твоят час“. Предметите се продават с благотворителна цел, а събраните средства ще се използват за социално значими каузи на Учениеския съвет при ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца.
Учениците от група „Психология и арт терапия“ с ръководител Лорита Иларионова представиха коледни картички, диамантени гоблени, декоративни предмети и предмети за бита, изработени с техниката „декупаж“. Всеки от гостите на събитието изтегли индивидуално коледно пожелание, изработено от учениците.
Групата по „Бумажно моделиране“ с ръководител Владислав Тодоров показа разнообразна колекция от модели, а начина на изработването им бе демонстриран на място.
Участниците от групата „Арт студио“ с ръководител Галина Романова също се представиха с коледни и новогодишни картички, изработени по техниката „квилинг“.
Учениците от група „Фотография“ с ръководител Васко Врачовски представиха фотоси с красиви изгледи от град Враца.
Специлани гости на събитието бяха г-жа Лорета Колева - старши експерт по организация на средното образование в РУО – Враца, г-жа Гергана Василева - старши експерт по математика в РУО – Враца и г-жа Маринела Петрова – директор на Дирекция „Образование, здравеопазване и социални дейности” в Община Враца.
Едновременно с благотворителната кампания се проведе и тадиционния за ППМГ конкурс за най-красиво украсена класна стая. На първо място бе класирана стая 206, която е на учениците от 9 д и 10 ж клас. Второто място бе за класната стая на учениците от 6 б и 11 г клас – ст. 102, а трето място си поделиха учениците от 9 а и 10 д клас от стая 205.

Екипът на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца пожелава на всички светли коледни и новогодишни празници!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни