Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Изявени ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца с награди за постигнати успехи

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

На 19 декември 2017 г. в профилираната природо-математическа гимназия се състоя Коледно тържествено награждаване на изявени ученици и учители допринесли за утвърждаване на името и престижа на училището.
26 учители и над 40 ученици от 5-ти до 12-ти клас получиха грамоти за успешно представяне на олимпиади и състезания по математика, информатика и информационни технологии, физика, ключови компетентности по природни науки, речеви и комуникативни умения по английски език, изкуства и др.
Най-много са медалистите от математически състезания във всички възрастови групи. Отличените ученици са завоювали призови места на международното математическо състезание „Математика без граници“ и национален математически турнир „Черноризец Храбър“.
Тази година ППМГ – Враца стана първа и в областта на информационните технологии. Проектът „Религиите в България“ на Александра Врачовска (6 клас) и Мартин Маринов (6 клас) бе класиран на първо място на националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“.
Седмокласничката Елица Иванова стана първа на областния и втора на националния кръг на състезанието по речеви комуникативни умения по английски език.
Повече от успешно бе и представянето на участниците от ППМГ – Враца на националното есенно състезание по физика, от което петима ученици се завърнаха с втора и трета награда в зависимост от своята възрастова група.
Ръководството на гимназията специално благодари на учениците и техните учители за ползотворния труд и им пожелава весели коледни празници, още и все по-големи успехи през новата година.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни