Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Осиновете врачанско семeйство `2017

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2017/2018 уч.год.

Десетокласници от ППМГ - Враца се включиха в благотвотителна инициатива

В деня на християнското семейство бе даден старт на петнадесетото издание на дарителска кампания „Осиновете врачанско семйство“.В нея, за поредна година, ще се включат и учениците от 10 вклас на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Те ще закупят и подарят дрехи, играчки, домакински уреди,книжки, лакомства и др. за деца от социално слаби семейства.

По регламент на коледната елха във фоайето на Читалище „Развитие“ във Враца на малки картички бяха изписани годините и полът на нуждаещите се деца както и желания подарък. Кампанията ще продължи до средата на месец декември, а в навечерието на коледните празници семействата ще получат своите подаръци.

„Благодаря ви деца, че имате големи и добри сърца! Благодаря и на всички мои бивши ученици, които през изминалите осем години бяха част от тази кампания! Бъдете здрави и благословени!“, каза класният ръководител на десетокласниците г-жа Илонка Вутова.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни