Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Седмокласниците от ППМГ – Враца получиха свидетелствата си

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2016/2017 уч.г.

Седмокласниците от ППМГ Враца получиха свидетелство за основно образование

53-ма седмокласници от профилираната природо-математическа гимназия получиха днес свидетелствата си за завършено средно образование.

И тази година най-високият успех в областта на Националното външно оценяване по български език и литература, математика и чужд език бе на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца. Този резултат поставя училището сред десетте най-елитни в страната, според класацията на МОН. Пълните отличниците на випуска са 13, а средният успех е отличен 5,74. Техни класни ръководители са Иванка Цонкова – старши учител по български език и литература и Ангелина Банчева – старши учител по математика.

Трима седмокласници получиха почетен плакет за отличен успех и активна състезателна дейност на олимпиади, национални и международни състезания. Това са: Гергана Николаева, Георги Игнатов и Калина Лалкова.

Директорът на гимназията Татяна Василева изказа поздравления и благодарности на учениците и техните учители за ползотворния труд и забележителните резултати. Тя изрази увереност, че ППМГ „Акад. Иван Ценов“ не само ще продължи да бъде водеща образователна институция в региона, но и ще затвърди своята позиция сред най-добрите в страната.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни