Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

„Европейска лаборатория за наука, иновации и технологии“

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2016/2017 уч.г.

Послучай деня на Европа - 9 май Търговско-промишлена – палата – Враца, Европа Директно Враца и Enterprise Europe Network  Враца, в партньорство с Регионално Управление на Образованието Враца организираха поредица от инициативи под надслов „Европейска лаборатория за наука, иновации и технологии“, посветена на дуалното и професионално обучение, науката, иновациите и информационните технологии в училище. Пред Община Враца бяха обособени експозиции, тематиката на които е насочена към посетители от всички възрасти. От ППМГ участие взеха петокласниците от клуба по роботика, които правиха демонстрации с Лего роботи. Ученици от IX и X класове представяха своите проекти, с които са спечелили призови места на Националната олимпиада по ИТ. Интересни бяха и демонстрациите по физика - изстрелване на ракета и приложение на физични явления . Безспорно най-голяма част от нашата експозиция бе заето от Екипа на проект Еразъм + „Раздвижи тялото и ума си“. Учениците показаха фотосесии от дейностите по проекта и демонстрираха софтуер, с който се измерва индексът на телесната маса и изчисляване ежедневния прием на вода.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни