Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ден на ученическото самоуправление в ППМГ – Враца

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2016/2017 уч.г.

Възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия от VIII до XIклас поеха управлението на училището за ден. Те организираха учебния процес, решаваха проблеми свързани с учебно - възпитателната и административна дейност, като всеки от тях имаше конкретни задачи. Учениците влязоха в ролята на директор и зам.-директор, психолог, педагогически съветник, библиотекар, фелдшер, секретар, бяха учители по различни предмети и дори охрана.

В деня на ученическото самоуправление длъжността на директор изпълняваха председателя на ученическия съвет Теодора Игнатова и Теодора Цветкова от IX б клас. Пръв в ролята на заместник-директор по учебнта дейност влезе зам.-председателя в съвета на учениците Георги Тодоров, а след това и деветокласничките: Кристен Францова, Деница Узунова и Ивайла Ангелова.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни