Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Възпитаници на ППМГ – Враца беседваха с професионални софтуерни разработчици

Главна категория: Мероприятия от минали години Категория: Училищен живот 2016/2017 уч.г.

Над 60 ученици от 9-ти до 12-ти клас се срещнаха с представители на SAP Labs България в рамките на програмата Back2School. Фирмата е пазарен лидер в сектора за бизнес софтуер, а лекторите са бивши възпитаници на профилираната природо-математическа гимназия.

Целта на програмата е професионалисти от компанията да посетят училищата, които са завършили, и да разкажат на своите „съученици“ какво представлява професията на софтуернияразработчик, на програмиста, на техническия документатоp, UI и UX дизайнера, софтуерния архитект, специалиста по интелектуалната собственост и т.н.Така, чрез личния си пример, те биха могли да насочат учениците при избора им за бъдещо развитие. Лекторите разказваха за спомените си от обучението в гимазията, за вдъхновяващия пример на учителите си по математика и информатика, как и кога са избрали компютърните науки за своя професия.

По време на беседата настоящите ученици и бъдещи студенти не само почерпиха от професионалния опит на ИТ специалистите, но и получиха експертен отговор на многобройните си въпроси. По всяка вероятност голяма част от възпитаниците на ППМГ - Враца ще се насочат към някоя от тези така необходими в днешно време професии.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни