mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Патронен празник, 2023 г.

С богата програма врачанската профилирана природо-математическа гимназия отбеляза своята 52-ра годишнина. 
Началото беше поставено с тържествен концерт в спортната зала на училището. Официални гости на събитието бяха Негово Високопреосвещенство Врачанският митрополит Григорий, зам.-кметът на Община Враца Петя Долапчиева, Цветелина Гергова – старши експерт по математика в РУО – Враца, Силвия Павлова – директор на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца, Адриана Цекова – председател на Обществения съвет, Вероника Бозова – председател на Училищното настоятелство и сем. Евгениеви – дарители. 
Водосвет за здраве и благополучие отслужи Врачанският митрополит Григорий.
В своето приветствие директорът на ППМГ г-жа Татяна Василева припомни, че „който не познава миналото си, не е подготвен да се справи с предизвикателството на настоящето и не гледа уверено в бъдещето“. Тя припомни успехите на учениците на национални и международни състезания и олимпиади, които са резултат от неуморния труд както на възпитаниците, така и на техните преподаватели. В заключение г-жа Василева подчерта: „Днес е денят в който осъзнаваме повече от всеки друг ден на годината, че сме част от общност с традиции, част от образователна институция, част от едно голямо и сплотено семейство!“
Приветствие по повод празника отправиха зам.-кметът Петя Долапчиева и Цветелина Гергова – Старши експерт по математика в РУО – Враца. 
От името на Иво Евгениев, бивш възпитаник на гимназията и дарител, бяха връчени стипендии на трима ученици за постигнати високи резултати. Отличените са Стивън Василев, Миран Мъхерян и Рая Станчева. Те получиха своите чекове от родителите на Иво Евгениев – Цветана и Евгени Евгениеви.
Празникът продължи с музикална програма, подготвена от ученици на ППМГ „Акад. Иван Ценов“. Танцови композиции представиха мажоретен и танцов състав към училището.
Програмата по отбелязването на 52-рата годишнина на ППМГ продължи с шествие на ученици и учители до паметната плоча на акад. Иван Ценов. Бяха поднесени цветя в знак на признателност и с едноминутно мълчание беше изразена почит пред живота и делото на видния учен. 
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни