mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Стратегия за правата на детето

Новата Стратегия за правата на детето, в адаптиран за деца вариант, представи на английски език председателят на Ученическия съвет при ППМГ “Академик Иван Ценов“ - Враца Виктория Данова от 11 г клас. Презентацията беше направена в рамките на шесто редовно заседание на Управителния комитет за правата на детето (CDENF) към Съвета на Европа. Документът е резултат от 6 месеца усилен труд, създаване на идеен проект и работа в екип, съвместно с представители на още  6 държави под ръководството на фасилитатори от Италия. През м. април т.г., Виктория Данова представи България на конференция на високо равнище за финализиране на новата Стратегия за правата на детето (2022-2027) в Рим, Италия. Очаква се адаптираният вариант на новата Стратегия за правата на детето да излезе и на български език.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни