mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Астро парти

Да докоснем Космоса

Група наши ученици, водени от г-жа Калина Николова, учител по Английски език, и г-жа Пепа Павлова, учител по Физика и астрономия, станаха участници в Астро парти, организирано от Фондация „Еврика” и провело се в гр. Вършец. Доказани имена на науката като Доц. Д-р Владимир Божилов от СУ „Св. Климент Охридски”, Д-р Георги Латев от БАН, директорът на Обсерваторията в Димитровград бяха лектори на събитието и въведоха учениците в новите светове на космоса, измерването на времето в астрономията и др. За участниците беше любопитно да научат от първо лице за истинско българско откритие, да видят снимки на звезда, отстояща на 1000 светлинни години от Земята, и така показващи ни как е изглеждала звездата по времето на цар Иван Александър. Изключително забавна, но и познавателна беше практическата задача, поставена от г-н Иво Джокин, директор на Центъра за извънкласни дейности в с. Байкал: децата саморъчно изработиха квадрант за определяне географската ширина, на която се намират. След настъпването на вечерта последваха наблюдения с телескоп, благодарение на които учениците видяха кратерите на Луната. Лекторите разказаха на младите си приятели за Плеядите, Марс, Юпитер и други любопитни обекти на звездното небе.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни