mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ връчи дипломи на випуск 2022

Диплома за завършено средно образование получиха тържествено зрелостниците от Випуск 2022 на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Церемонията са проведе в Градската концертна зала. Официални гости на събитието бяха кметът на Община Враца Калин Каменов, Гергана Василева - началник отдел „Организационно-методическа дейност и контрол“ към РУО - Враца и Вероника Бозова – председател на Училищното настоятелство.
Със златен медал своето образование завърши една дванадесетокласничка от ППМГ за диплома 6.00 и две оценки 6.00 на ДЗИ, със сребърен – десет ученици с диплома над 5.90 и две отлични оценки на ДЗИ, а с бронзов – тридесет ученици с отличен успех над 5.90 и с оценка Много добър и отличен на ДЗИ или с отличен успех над 5.70 и две отлични оценки на ДЗИ. Плакети за постигнати отлично представяне на национални състезания и олимпиади и за активно участие в извънкласна дейност, национални и регионални изяви получиха петнадесет зрелостници, а грамоти - 111. Отличията бяха връчени от кмета Калин Каменов. Той поздрави зрелостниците и им пожела да не се отказват пред трудностите. „Продължете своето образование и с натрупаните знания направете така, че нашият град да продължи да се развива“ – каза още Каменов.
Гергана Василева връчи плакети на ученици, допринесли за издигане престижа на ППМГ с активно участие в извънкласна дейност, национални и регионални изяви.
Вероника Бозова - награди, от името на Училищното нястоятелство, на дванадесетокласниците с оценка Отличен 6 на ДЗИ. 
В своето слово директорът на училището г-жа Татяна Василева пожела на завършващите успех във всички начинания, здраве и енергия, за да реализират мечтите си. Тя подчерта изключително високите резултати, които те са постигнали. 
Общо 140 възпитаници на гимназията се дипломират, като 111 са с отлични дипломи. От тях 34 са с успех над 5.90, а с успех 6.00 са 33. На ДЗИ са получени 9 пълни шестици – 5  по математика, 2 по английски език и 2 по БЕЛ. Резултатите от ДЗИ  са над средните за страната, а средният успех по класове е, както следва:
XII A – 5.93     XII Б - 5.62       XII В - 5.75
XII Г - 5.63      XII Д - 5.82       XII E - 5.46
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни