mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Изпращане на випуск 2022

150 зрелостници от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца прекрачиха за последен път  прага на гимназията. Тържественото изпращане започна с последен час на класа, в който ученици и учители си припомняха най- незабравимите моменти от изминалите години заедно. След това дванадесетокласниците бяха изведени от своите класни ръководители. Под шпалир от мажоретния и танцовия състав на гимназията и с аплодисменти, те се отправиха към двора на училището за тържествено изпращане. 
Випуск 2022 беше приветстван от директора г-жа Татяна Василева, която им пожела на добър час, успешна реализация и да следват и и изпълняват мечтети си. 
Свое авторско стихотворение, посветено на ППМГ „Акад. Иван Ценов“  представи дванадесетокласничката Симона Вутова. Гергана Николаева отправи обръщение към своите завършващи съученици, към преподавателите и към всички тези, които продължават обучението си в гимназията.
В края на тържественото изпращане абитуриентите пуснаха в небето балони с пожелания в бяло, зелено и червено и заедно се хванаха на Дунавско хоро.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни