mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Конкурс за коледна картичка

Конкурс за коледна картичка организира ППМГ "Акад. Иван Ценов" - Враца в навечерието на Рождество Христово. Участие в инициативата взеха ученици от V до XII клас. С много фантазия, използвайки различни техники в своите творби, те уловиха духа на настъпващите светли празници. На I място в конкурса беше отличен Димитър Кръстев от V а клас. На II място се нареди Катерина Митова от X г клас, а на III място остана Елия Илиева от V б клас. Специалната награда на Ученическия съвет получиха учениците от  XII г клас, с класен ръководител Цветана Иванова.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни