Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Европейска нощ на учените, Враца 2021

За поредна година учениците от ППМГ Враца се включиха активно в организирането и подготвянето на материали за „Европейската нощ на учените“ – ежегодно събитие в над 300 града в Европа, един от които от 2012 година насам е и Враца. Официален организатор на събитието традиционно и ежегодно е Домът на науката и техниката – Враца.
Тази година темата на нашата нощ на учените беше „Българската следа в науката“. Гост лектор на събитието беше Проф. ДТН Инж. Сеферин Мирчев – Зам. Председател на  УС на СЕЕС (Съюз по електроника, електротехника и съобщения), преподавател в ТУ София. Екип „ППМГ“ беше в състав:
Водещ – Доника Кирова, 9 А клас
Автор на плаката – Никола Узунов, 12 В клас
Фотограф – Владислав Мирчев, 12 В клас
Презентацията на тема „Науката променя живота или 10 български открития, които промениха света“ беше подготвена от Радостина Петрова, 12 В клас
От името на 9 Г клас – паралелка Приложен програмист,  Мартин Петров „изпита“ всички в залата с мини кръстословица, която може да решите, сканирайки QR кода от флаера.
От името на ППМГ, Радостина Петрова връчи на професор Мирчев и инж. Вутов благодарствени писма и книгата „50 години Профилирана природо-математическа гимназия Акад. Иван Ценов“. От своя страна, от името на ДНТ Враца, инж. Вутов връчи сертификати на всички участници – ученици и учители и им благодари за отличната съвместна работа.
На финала всички си обещаха нова среща на 30 септември 2022 година, когато отново заедно ще проведем Европейска нощ на учените Враца 2022.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни