mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ връчи свидетелства за основно образование

Свидетелства за завършено основно образование получиха днес 53 ученици, завършили VII клас на ППМГ „Академик Иван Ценов“. 
В своето обръщение директорът на гимназията г-жа Татяна Василева изказа своята благодарност към учениците за високият им успех през учебната година – отличен 5,79. Изключително високи са и постигнатите резултати на НВО след VII клас.
На изпита по БЕЛ средният брой точки, който получиха седмокласниците от ППМГ е 78,70, при среден резултат за страната 53,86. Работите на 9 седмокласници са оценени с над 90 точки. Най-високият резултат от 99,5 точки получи Анна Мария Цветомирова Иванчовска от 7 а клас.
Отлично е представянето и НВО по математика. При среден брой точки за страната 37,94, седмокласниците от ППМГ получиха два пъти по-висок резултат – 77,49 точки! 12 от тях имат над 90 точки, а Полина Цанкова Пешева от 7 б клас е с пълни 100 точки.
4 ученици от VII клас на ППМГ завършиха своето основно образование с Плакет за отличен успех и активна състезателна дейност. Златен медал за успех 6,00 получиха 10 ученици, сребърен за успех над 5,95 – 5, а с успех над 5.90 – 2. 
Г-жа Василева благодари на учениците за постигнатите изключително високи резултати, на учителите за неуморния труд и на родителите за подкрепата. Пожела на седмокласниците успех в по-нататъшното им обучение и едно прекрасно, изпълнено с положителни емоции и незабравимо лято.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни