Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

„Аз, програмистът“

На 27 януари учениците от 8 Г клас – паралелка „Приложен програмист“ се включиха в онлайн инициативата „Аз, програмистът“, организирана от СофтУни. Гост-лектор беше Александър Иванов, Educational Director in SoftUni, който засегна глобални въпроси за личностното и професионалното развитие в условията на бързо развиващите се технологии и научни открития. Лекторът представи на учениците три перспективни и предпочитани професионални области – програмиране, дизайн и маркетинг.
Поколението на дигиталната ера, чиито представители са днешните ученици, разполага с информация, достъпна на един клик разстояние – нещо, което само преди няколко години не е съществувало.
„Технологиите са предимство, но и отговорност. За да успеете трябва да сте целенасочени и да се трудите упорито“ – това пожелание към нашите осмокласници отправи за финал Александър Иванов.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни