Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Нова компютърна лаборатория отвори врати в ППМГ

Нова компютърна лаборатория отвори врати в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Тя е дарение от г-н Иво Евгениев, бивш възпитаник на гимназията. Официални гости на тържеството бяха председателят на Общински съвет- Враца Владимир Христов, зам.-кметът Александър Владимиров, началникът на РУО – Враца Лорета Колева, представители на Ротари клуб – Враца, ТПП – Враца и др.
Лабораторията е с иновативен дизайн, оборудвана е със сензорен дисплей и 15 мощни компютърни конфигурации, последно поколение. Така ще се подпомогне обучението на учениците от професионалните паралелки по приложно програмиране.
„Благодарение на този кабинет ще се осигури една по-модерна среда за обучение на учениците и ще се подпомогне развитието на техните способности и умения“, подчерта директорът на гимназията г-жа Татяна Василева. 
В обръщението си към учениците г-н Иво Евгениев напомни, че никой не е по-велик от човека до себе си. Той им пожела да се реализират успешно в бъдеще и когато имат възможност да помогнат, да се върнат и да дадат нещо на училището, от което са тръгнали. 
След официалното откриване се организира мотивационна среща с ученици от ППМГ. Гост-лектор беше Иван Генадиев, който представи своя богат опит като оперативен мениджър на международно ниво, инвеститор и консултант.
 

Откриване на новата учебна година

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни