mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Посланици

Проект по гражданско образование

Възпитаници на ПМГ - Враца от VIII клас  представиха проекти по гражданско образование пред свои учители, родители, съученици и представители на Ученическия училищен съвет. „Посланици на идеята за обединена Европа“ е името на проекта, изработен от VIII г клас и презентиран от Габриела Димитрова. С негова помощ учениците разшириха познанията си за Европейския съюз, неговите институции, дейността им и възможностите, които предлагат на гражданите от общността. Ръководител  на проекта е г-жа Наталия Василева - преподавател по география и икономика в природо-математическата гимназия.

С представянето на проекта за обединена Европа, осмокласниците отправиха важно послание към своите съученици - да бъдат информирани, мислещи и активни граждани на България и ЕС. Във фоайето на училището бе поставен специално изработен за проекта информационен кът „Аз съм гражданин на Европейския съюз“. Проведена бе и кръгла маса на тема „Европейският съюз – възможности и отговорности“.

Презентация по проекта

Проект по гражданско образование: "Посланици на идеята за обединена Европа"

 

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни