mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ръководство

Директор

"Да съм директор на Природо-математическа гимназия „Академик Иван Ценов“ за мен е не само голяма чест, но и голяма отговорност. Училището отдавна се е утвърдило като най-авторитетната образователна институция не само във Врачанска област, а и в целия Северозапад. И затова говорят фактите. Бившите възпитаници на гимназията са високоуважани специалисти във всички области на живота, намерили реализация както в България, така и по целия свят.

Учениците ни днес са мотивирани и отговорни, любопитни    и провокиращи ни да не стоим на едно място, да се учим заедно с тях.

Учителите в ПМГ „Академик Иван Ценов“ се стремят да са в крак със съвременните изисквания в образованието, да предлагат актуални знания,  да прилагат съвременни методи на преподаване, чрез които да ангажират учениците в учебния процес и да провокират тяхната активност и креативност.

Затова не са изненада успехите на нашите възпитаници в състезания и олимпиади по математика и информатика, по природни и хуманитарни науки, на спортни турнири и в извънкласните дейности.

Ние, учителите и ръководството на Врачанската природо-математическа гимназия, сме наясно с високите изисквания, които поставят успехите от миналото, от една страна, и талантът и неуморният труд на възпитаниците ни, днес. И затова не жалим време и усилия , за да поддържаме   престижа на училището сега и за в бъдеще.
И го правим. Ежечасно и ежедневно. Последователно и отговорно.
Заедно с нашите ученици реализираме един успешен модел, доказал се във времето. Заедно работим, заедно се учим, заедно се радваме на успехите."

Татяна Василева
Директор ПМГ

Помощник директори

,
Веселка Сиракова
Наталия Василева
помощник директор по учебната дейност
V - IX клас
помощник директор по учебната дейност
X - XII  клас
 
Людмила Йорданова
Помощник директор по административно-стопанската дейност

 

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни